Halaman

Ahad, Ogos 30, 2009

Melayu tinggal sejarah


Gua dengar ini budak -peserta Gadis Melayu.Bullshit...umur 21.Heh
DJasmine tak disingkir


PROGRAM Gadis Melayu 2 tiba-tiba menjadi hangat dengan tersebarnya gambar panas Jasmine (dua dari kanan) minggu lalu.


MINGGU lalu, Diva rasa media-media tanah air telah mendapat e-mel yang mengandungi gambar-gambar kurang sopan salah seorang peserta program realiti yang sedang berlangsung di TV9, Gadis Melayu 2.

Peserta itu bernama Sharifah Jasmine Soraya Syed A. Jalil Jamalullail, 21. Terdapat lebih lapan keping gambar disertakan termasuk Jasmine sedang bercium dengan seorang perempuan dan merokok.

Pengirim itu mengutuk pelakuan Jasmine yang dilabel tidak selari dengan matlamat program tersebut.

Bagaimanapun, seorang teman di stesen TV itu beritahu Diva, Jasmine tidak akan disingkirkan daripada program tersebut kerana kesilapan masa lalunya.

"Jasmine tahu gambar itu tersebar luas. Tapi dia pun tak boleh buat apa. Itu gambar lama dia. Kami tidak akan singkirkan dia daripada Gadis Melayu kerana itu kisah silam.

"Mana tahu program ini mampu membantu dia menjadi lebih baik," kata teman Diva yang turut memaklumkan Jasmine sedikit tertekan tetapi masih berazam untuk terus kekal dalam program tersebut.


Diva: Masa muda pun bukannya baik sangat.


4 ulasan:

neopujangga berkata...

sapa bilang gadis melayu x menawan..tak menarik hati lalalaa.

aku berkata...

malaysia semakin maju!
hahaha

方大同Khalil berkata...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

I LOVE YOU berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛